kom in contact

Bedankt! Uw formulier is succesvol bij ons ontvangen!
Oops! Er ging iets mis bij het verzenden van je formulier.

adres details

Liever persoonlijk contact? Bel ons via onderstaande gegevens

renovatie

Renovatie in Den Haag

Vraag aannemersbedrijf Roos & van der Kroft voor een renovatie in Den Haag en omstreken. Wij hebben een brede ervaring in allerhande renovatieklussen en adviseren u graag verder.

vraag hier een offerte aan

Wilt u graag een offerte ontvangen van een renovatie? vul dan onderstaand formulier in.

Offerte details
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
HOE GAAN WIJ TE WERK

EEN GREEP UIT ONZE WERKWIJZE

Opzoek naar vak restauratie? bekijk waar wij voor staan

renovatie

renovatie in den haag

Opzoek naar vak timmerwerk in Den Haag? Laat het doen bij Roos & van der Kroft

nooit standaard

Renovatie nooit standaard, altijd kwaliteitswerk

Geen renovatieklus is hetzelfde. Het is dus voor ons ook nooit een standaardklus. Elke keer opnieuw proberen we de beste kwaliteit te leveren.

De renovatieklussen die Roos & van der Kroft aanpakt, kunnen variëren van omvang. Dit kan gaan om de vervanging van kleine delen van een verouderd gebouw. Maar een complete vervanging van bijvoorbeeld een voorgevel behoort ook tot de mogelijkheden.

voor elke ruimte in huis

Renovatie in Den Haag, voor elke ruimte in uw huis

Bij een verouderde woning of pand zijn zaken als isolatie of vervanging van kozijnen op tijd nodig. Hoe langer u hiermee wacht, hoe meer geld het kost omdat u meer moet stoken.

Of andere gebreken als lekkage of schimmel spelen op. Met een grondige renovatie kunnen we uw woning bij wijze van spreken redden van de sloop. Maar ook minder grote klussen kunnen enorme verbeteringen aanbrengen. Zo is dit bijvoorbeeld met de installering van een nieuwe badkamer of keuken. Elke ruimte in het huis kunnen Roos & van der Kroft grondig renoveren, van de zolder tot de kelder. Heeft u hulp nodig bij een renovatieklus, dan komen we graag langs om te kijken wat u wilt en wat we kunnen doen om dat voor elkaar te krijgen.

renovatie en restauratie

Voor renovatie en restauratie in Den Haag

Naast renovaties kunnen we ook restauratiewerkzaamheden uitvoeren. Dit kan bij woningen of andere gebouwen met een monumentaal karakter.

Hierbij brengen we beschadigde of verouderderde delen van uw pand of uw woning, weer terug in de oude staat of stijl. We hebben kennis van diverse restauratietechnieken om hiervoor tot het beste resultaat te komen.