kom in contact

Bedankt! Uw formulier is succesvol bij ons ontvangen!
Oops! Er ging iets mis bij het verzenden van je formulier.

adres details

Liever persoonlijk contact? Bel ons via onderstaande gegevens

over ons

wie zijn wij

De afgelopen jaren heeft Aannemersbedrijf Roos & van der Kroftbewezen te weten wat verbouwen is.

wie zijn wij

Meer dan 20 jaar ervaring in het vak

Aannemersbedrijf Roos & van der Kroft voert voornamelijk zijn werkzaamheden uit in Den Haag en omstreken. Het kantoor is aan huis gevestigd op het Blaricumseplein in Den Haag.

ons beleid:
-
Een aanspreekpunt tijdens de bouw
- Alles is bespreekbaar
- Betrouwbare mensen over de vloer
- Kwaliteit in werk en materiaal
- Duidelijke en overzichtelijke offerte
- De vraag en de wensen van de klant staan bij ons centraal tijdens het hele proces
- Goede service en flexibiliteit

GESCHIEDENIS

HOE HET BEGON

Aannemersbedrijf Roos & van der Kroft is in 2015 opgericht door Patrick van der Kroft en Dirco Roos. Voordat deze bedrijfsvorm er was hebben zij samen hebben het opleidingstraject doorlopen en al velen jaren samengewerkt. Sindsdien hebben zij samen al bijna 50 jaar ervaring in de branche.
De afgelopen jaren is het ontwikkeld tot wat het nu is : Een professioneel aannemersbedrijf met veel vakkennis en kunde.

We hebben een professioneel team van vaste Nederlandse onderaannemers om ons heen verzameld waar we van op aan kunnen.
Denk b.v. aan dakdekkers, metselaars, elektriciens, stucadoors en tegelzetters. Naast Dirco en Patrick bestaat het 'vaste' team uit nog 2 super gemotiveerd vakmensen. Dit alles maakt dat wij veel soorten klussen aan kunnen en altijd kunnen en zullen streven naar een perfect eindresultaat.

onze diensten

Van renovatie tot een verbouwing, bij Roos & vd Kroft kunt u terecht.

aannemer

aannemer in den haag met betrouwbare naam

De naam Roos & van der Kroft is inmiddels een vertrouwde en betrouwbare naam als het gaat om aannemers in Den Haag. Ons aannemersbedrijf bestaat al meer dan 20 jaar. Sommige opdrachtgevers behoren ook vanaf het begin van ons bestaan tot een trouwe klantenkring.

renovatie

renovatie in den haag

Vraag aannemersbedrijf Roos & van der Kroft voor een renovatie in Den Haag en omstreken. Een goed uitgevoerde renovatie van uw woning of bedrijfspand is een investering in comfortabel leven en werken. Doorgaans is het ook een mooie verhoging van de waarde van uw woning of bedrijfspand. Wij hebben een brede ervaring in allerhande renovatieklussen en adviseren u graag verder.

verbouw

verbouwing in den haag

Verbouw in Den Haag? Vertrouw op de kwaliteit van Roos & van der Kroft aannemersbedrijf. Den Haag is als stad altijd in beweging. Er wordt gebouwd en verbouwd, omdat er altijd weer nieuwe verbeteringen mogelijk zijn. U wilt de ruimte van uw huis vergroten of uw wooncomfort verbeteren? Roos & van der Kroft helpen graag met uw verbouwing in Den Haag of omstreken.

timmerwerk

timmerwerk in den haag

Een klus met timmerwerk in Den Haag en omstreken is bij Roos & van der Kroft in goede handen. Timmerwerk is een van onze specialiteiten waarmee we inmiddels een kwaliteitsmerk hebben weten op te bouwen.

badkamers

badkamers in den haag

Zoekt u een vakkundig bedrijf om uw badkamer te renoveren in Den Haag? Roos & van der Kroft aannemersbedrijf is  graag van dienst.

keukens

keukens in den haag

Voor het leveren en plaatsen van keukens in alle vormen en maten verwijzen wij u graag door naar de keukenspecialist van de regio: Groeneveld keukens